58 PST Kerststukjes

30 liter zelfgemaakte erwtensoep, roggebrood met spek, pasta bolognese met veel groenten voor de kinderen, glühwein en de beroemde Maneblussers. Groen, heel veel groen, mos uit het Amsterdamse bos, prullaria, bakjes, mandjes, schalen, oase, emmers water, staaldraad, kerstballen, dennenappels, kaarsen in alle soorten en maten, LED-lichtjes, slingers en spuitsneeuw. De vuurkorf aan, sterretjes voor de kinderen, Mariah Carey, Frank Sinatra, Dean Martin en af en toe een zoen onder de mistletoe. PST was er klaar voor. Het kerststukjesfestival kon beginnen!

De creativiteit spatte er van af bij alle PST-ers. De bewoners van Goodwillburgh wachtte zaterdagmorgen bij de koffietafel een leuke verrassing. Stralende gezichten bij het lezen van jullie kerstgroeten en veel o’s en a’s bij het bewonderen van de kerststukjes. Ze bedanken ons allemaal hartelijk en wensen ons een fantastisch tennisjaar 2020 toe.

Beste deelnemers, nogmaals heel veel dank voor jullie enthousiaste deelname. Nels en Bas, dank voor al jullie hulp deze avond om het kerststukjesfestival tot een succes te maken.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Het kerststukjesfestivalteam
Lotte, Mascha, Jelle en Laura.