Davis Cup Jeugd

Op 13 september 2014 zijn we met een aantal jeugdleden naar de Ziggo Dome afgereisd om de mannen van het Nederlandse Davis Cup Team aan te moedigen. Zij speelden een zware dubbelpartij tegen de kersverse US open winnaar Marin Cilic en zijn partner Draganja. De partij ging verloren, maar dat lag zeker niet aan onze enthousiaste support.

Tennis met Tapas
De Open Inloopavond van 13 juni 2014 was een bijzondere.. Vanwege de wedstrijd Nederland-Spanje op het WK, begonnen we een uurtje eerder dan normaal en hadden veel leden zelfgemaakte tapas meegenomen. Hierdoor hadden we een groot buffet met allemaal lekkere dingen, waar we met z’n allen (zo’n 40 leden) van genoten tijdens de wedstrijd.
Tapas       Voetbal

Grote Schoonmaak
Op 22 maart 2014 hebben er een flink aantal PST’ers de mouwen opgestroopt om samen met Swift de kantine een goede sopbeurt te geven. Swift waardeerde dit zeer en zorgde dat er voldoende eten en drinken aanwezig was. Het was een gezellige middag waarvan we veel eer van ons werk hebben gekregen.

Schoonmaak 3  Schoonmaak 2

Fitness
Sinds November 2013 kan er behalve getennist (en korfballen bij Swift) ook op ons sportpark gefitnest worden! Voor meer informatie over hoe de toestellen te gebruiken zijn check het bord wat erbij staat of deze website: http://www.denfit.nl/nieuws/

wertheimpark,urbangym,sportpark schouwburg,sciandri,beweegcircuit,michel vos,denfit nieuws

Jeu de Boules Toernooi
PST was uitgenodigd samen met andere belanghebbenden van Sportpark Parkschouwburg om deel te nemen aan een Jeu de Boules toernooi op 2 augustus 2013. Cindy, Mascha, Andreas en Roy hebben met goed teamwork twee overwinningen in de wacht gesleept (Politie IJburg en Stadsdeel Centrum) en helaas ook één nederlaag door de ervaren spelers van Stichting Soop. Al met al was het een leuke (en warme) middag waarbij we de eer van PST hoog hebben gehouden.

J_d_B_3_M[1]

Davis Cup
Op zaterdag 15 september 2012 zijn er ca. 25 PST-leden naar het Westerpark gefietst om daar Robin Haase en Jean-Julien Rojer aan te moedigen. Zij streden in de Davis Cup dubbel tegen Roger Federer en Stanislas Wrawrinka uit Zwitserland. De beide enkelpartijen op vrijdag waren verloren door Nederland en dus was de dubbel op zaterdag erg belangrijk. Gelukkig waren onze aanmoedigingen niet voor niets in het tijdelijk gebouwde stadion in het Westerpark. Nederland won zowaar op overtuigende wijze met 6-4, 6-2, 5-7 en 6-3. Voor een indruk check het foto-archief.

ANP