Angry Birds beats Minecraft! Het winterjeugdtoernooi een groot succes

Op de warmste 8 maart sinds 1901 vond ons eigen unieke winterjeugdtoernooi plaats. De PST-jeugdleden speelden een heus gametoernooi! Minecraft tegen de Angry Birds. Het was zeer spannend met lange rally’s maar uiteindelijk hebben de finales er toe geleid dat Angry Birds Minecraft heeft verslagen. Het was een gezellige zonnige dag met spanning, goed tennis en natuurlijk broodjes worst, kroketten, tosti’s, zakjes snoep en een spandoek voor Jip van haar fanclub.

In de ochtend vond het ouder-kindtoernooi plaats. Kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar speelden mini tennis daarbij aangemoedigd door buurtbewoners, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes. De jongste deelneemster was Charlie en Ben en Mats hebben het ouder-kind-toernooi gewonnen. Natuurlijk kreeg iedereen een echte beker mee naar huis.

Hou de website in de gaten voor meer foto’s!

jeugdtoernooi 2015_1  jeugdtoernooi 2015_2