Bestuurswisseling

Na zich bijna een kwart eeuw ingezet te hebben voor onze vereniging, eerst als algemeen bestuurslid en daarna ca. 15 jaar als voorzitter, heeft Roy Bicknell tijdens de Algemene Ledenvergadering 2014 zijn functie neergelegd. Voor zijn enorme inzet al die jaren zijn wij hem als vereniging erg dankbaar, een afscheidscadeau waarmee hij van z’n vrije tijd kan genieten leek ons dan ook passend. Ook de stad Amsterdam heeft in 2011 kennis genomen van zijn inzet en hem daarvoor beloond met het Ereteken van Verdiensten welke werd uitgereikt door de toemalig wethouder Wiebes tijdens ons jubileumfeest.

Roy laat een groeiende en bloeiende vereniging achter die bij de nieuwe voorzitter Andreas van Es in goede handen zal zijn. Andreas wordt daarbij bijgestaan door de huidige secretaris en als nieuwe bestuursleden verwelkomen wij Karin ter Steege (algemeen bestuurslid) en Harrie van Cranenburgh (penningmeester). Tijdens de Algemene LedenVergadering van 2014 is unaniem besloten Roy het Ere-Voorzitterschap toe te kennen van onze vereniging. E.e.a. houdt in dat hij vrijgesteld is van betaling tot contributie en dat de vereniging gebruik kan blijven maken van alle kennis en kunde die Roy in al die jaren heeft opgebouwd. Roy, bedankt!