Davis Cup in het Westerpark

In het derde weekend van september speelt Nederland tegen Zwitserland voor de Davis Cup. Speciaal hiervoor wordt er een stadion gebouwd in het Westerpark in Amsterdam met een capaciteit van ca. 6.000 toeschouwers.
Op zaterdag 15 september om 13:00 uur is de dubbelwedstrijd (wellicht met Roger Federer!). Het lijkt ons leuk om met PST gezamelijk onze jongens (in het Oranje) aan te moedigen! De kosten zijn € 25,- per kaartje. Omdat het zaterdag “kidsday” is kunnen kinderen t/m 12 jaar voor € 10,- de wedstrijd bijwonen. Je kan je opgeven en gelijk cash betalen a.s. vrijdag tijdens de “Open Inloopavond”. Ben je a.s. vrijdagavond verhinderd, maar wil je wel mee, stuur dan een mailtje naar: daviscup@tennisclubpst.nl en laat even weten met hoeveel volwassen/kinderen je wilt komen. A.s. zaterdag gaan we de kaarten bestellen (want voor je het weet is het uitverkocht) dus haast is geboden!