Davis Cup

Op 12, 13 en 14 september speelt het Nederlands Davis Cup-team de promotiewedstrijd tegen Kroatië voor een plek in de wereldgroep. Met jeugdleden t/m 17 jaar wil de jeugdcommissie op Kidsday, zaterdag 13 september a.s., een bezoek brengen aan de Ziggo Dome in Amsterdam waar een herendubbel gespeeld zal worden.

We verzamelen om 11.30 uur bij PST om vervolgens met de metro en/of auto’s naar de Ziggo Dome af te reizen. Om 13.00 uur begint de wedstrijd. Tot hoe lang de wedstrijd duurt kunnen we niet zeggen maar wij zijn uiterlijk 18.00 uur weer terug bij PST. Als je niet zelfstandig van PST naar huis mag lopen/fietsen dan kunnen we je of thuis brengen of je vader of moeder bellen dat je gehaald kan worden bij onze tennisclub.

De kosten zijn inclusief toegang, begeleiding en wat lekkers :
* Jeugd t/m 12 jaar EUR 15,00 pp.
* Jeugd vanaf 13 jaar EUR 30,00 pp.

Aanmelden kan t/m zondag 31 augustus op jeugd@tennisclubpst.nl. Bij 10 aanmeldingen of meer gaat het door. We laten dit zondag 31 augustus a.s. aan je weten.