Herfstig Disco- en Piet&Sint-Toernooi

DISCO-TOERNOOI
Even na twee uur begon zaterdag 18 november het Discotoernooi voor de 9 tot 18-jarigen. Na een korte uitleg konden de spelers de baan op, voor zover dat niet werd verhinderd door heftige najaarsbuien. Het was nog koud ook, maar gelukkig was iedereen goed gekleed. Tussendoor waren er lekkere hapjes en drankjes en de jeugd vermaakte zich prima. Helemaal toen in de avond de muziek losbarstte en de voetjes van de vloer gingen. Het dak ging eraf! Buiten snorde de vuurkorf waar jong en oud hun handen konden warmen. Het was swingen tot het einde op deze gezellige tennisdag.

SINT&PIET-TOERNOOI
Op zondag 19 november waren de kleinsten van 4 to 8 jaar aan de beurt. Tussen buien en zonneschijn hadden ze het grootste plezier in hun leuke tennistoernooi. Het was lang spannend of Sint en Piet echt ook langs zouden komen, en natuurlijk kwamen die, op de stoomboot door de gracht. De opwinding was enorm en de kinderen genoten.
Dit weekend hebben 120 kinderen een leuk toernooi gehad en we mogen iedereen die aan het succes heeft bijgedragen wel heel erg bedanken: Lotte, Guido, Maria, Marjanka, Jolanda, Sophie, Casper, Renee en Alice, maar vooral Joyce.