Eerste jeugdkamp PST 2014

Op 21 en 22 juni was er voor het eerst een echt PST jeugd-tennis-kamp. Op zaterdagochtend kwamen 16 deelnemers aan en werden welkom geheten door de tennisleraren en de jeugdcommissie. Iedereen kreeg een mooie PST-polo en een boekje om zijn eigen vorderingen in de komende tennis-clinics nauwgezet bij te kunnen houden.

Het door Joyce ontwikkelde dagprogramma stond boordevol sportspelletjes en tennisclinics. De forehand kwam aan bod en de backhand, maar ook volleys en approach-shots. Ook waren er spellen om elkaar te leren kennen en is er veel gevoetbald, geschaakt en getafeltennist.

In de avond werd de ontstane honger bestreden met de befaamde spaghetti bolognese van de voorzitter, waarna de luchtbedden vast werden volgeblazen en de slaapzaal ingedeeld.

Daarna begon het avondprogramma met onze mystery guest. Onder leiding van Andre Accord hebben de deelnemers hun creatieve kant laten zien en beatboxten ze zomaar fantastische PST-clubliederen bij elkaar. De hele buurt genoot mee…

Voor het „slapen” werd er nog film gekeken, tot diep in het donker gevoetbald en ook de blackjacktafel ontbrak niet. Na een korte tandenpoetssessie, startte de overnachting in het clubhuis, die zowaar nog een paar uur slaap heeft opgeleverd.

De zondag startte ondanks lichte vermoeidheid met nieuwe tennisclinics, die de deelnemers verder voorbereidden op de later geplande krachtmeting met volwassen leden en oudere jeugd. Deze volgde ’s middags na de kroketten van Marcel. Alle deelnemers waren hierna moe gestreden in de zon en werden langzamerhand allemaal weer opgehaald door hun ouders.

Het was een geslaagd en gezellig geheel, zoals je op de foto’s goed terug kunt zien.

groepsfoto tenniskamp