Lentetoernooi

Afgelopen zaterdag 7 april 2012 vond het PST-Lentetoernooi plaats. Maar liefst 17 enthousiaste leden trotseerden het frisse lenteweer. Nadat iedereen 7 wedstrijden had gespeeld – halverwege onderbroken door een heerlijke lunch verzorgd door Lotte en Laura – werd op veld 1 ( “Centre Court”) de finale gespeeld door John en Andreas (van Es) tegen Wouter en Jeannette. Na een zinderende finale kwam eerstgenoemd koppel als winnaar uit de bus en kon de prijsuitreiking beginnen.

Nieuw op dit toernooi was de aanmoedigingsprijs voor Sandra. Als beginnende speler nam zij voor het eerst aan een PST-toernooi deel. Ga zo door Sandra en laat dit een stimulans zijn voor andere leden!

Vervolgens kon het gezelschap geieten van het diner dat Lotte en Laura hadden bereid. Het hoofdgerecht (pasta) en het toetje (ijs met aardbeien en slagroom) waren om te smullen. Tenslotte werd er nog wat nageborreld. (Voor een indruk check de foto’s).

Al met al was het weer een ouderwets PST-toernooi en kunnen wij alvast uitkijken naar het volgende toernooi dat waarschijnlijk eind juni zal plaatsvinden.