HangOut GOKtober: cash is king

Op vrijdag 11 oktober jl. rond een uur of half 8 in de avond, slopen ongeveer 30 hangouters stiekem door de achterdeur van PST naar binnen. Wat gingen ze daar doen? Er hing een geheimzinnige sfeer. Binnen was het licht gedempt, de muziek stond zacht en iedereen fluisterde. Je hoorde alleen wat ritselen van papiergeld en rinkelen van munten. In de hoek bij de bar lichtte een computerscherm op. Hier werd gewed op tenniswedstrijden. Ook was er een black jacktafel, kon er worden gegokt op balletje balletje en was er vaag vragenspel waarbij je inzet kon worden verdubbeld.

Naarmate de avond vorderde, werd de inzet verhoogd. Het was alles of niets. Om 22:15 uur was de goktober gokkampioen bekend. Rond 22:30 uur slopen de hangouters een voor een weer naar buiten. De kantine achterlatend alsof er niets was gebeurd.

Beste hangouters, wat was het weer een topavond en wat hebben jullie een lef getoond. Zet alvast in je agenda vrijdag 8 november a.s., zoek een vriend of vriendin van jouw school die kan tennissen en geef je op voor het PST- scholentoernooi. Succes met alle toetsen en tot de 8ste!

Sportieve groet!
De jeugdcommissie