Herfsttoernooi

Ons eerste toernooi wat door de toernooicommissie was georganiseerd was een groot succes! Zelfs voor een zonnetje en een zacht briesje was gezorgd. 48 deelnemers waren middels een wedstrijdschema ingedeeld in vier poules A, B, C en D. Iedereen speelde 4 wedstrijden en diegenen die de meeste punten verzamelden speelden de halve finale. Er waren dus twee halve finales A/B en C/D. Vervolgens werden onder grote belangstelling de finales gespeeld. Deze gingen tussen Maria/Guido en Denijs/Joyce waarbij Maria en Guido er met de eer, tegoedbon en een fles wijn vandoor gingen. De andere finale was tussen Karijn/Dominique en Mark/Wiebe, waarbij de heren er met dezelfde prijzen aan de haal gingen. Gelukkig was er voor alle finalisten ook een dikke smakkerd van Roy. De dag werd afgesloten met een heerlijk Indonesisch buffet. Voor een indruk, check het foto-archief.

Herfsttoernooi 720    Herfsttoernooi 726