Herfsttoernooi 2017

Het Herfstige Competitietoernooi op zondag 15 oktober was een groot succes. Er deden maar liefst 50 PST’ers mee en het weer was ongelooflijk. Er was taart en koffie in de herfstig aangeklede kantine en daarna werd er gezellig getennist, onderbroken door een smakelijke lunch. De dag werd afgesloten met een klassieke ‘competitieschotel’ en om zes uur werd het weer langzaam rustig op het sportpark. Iedereen had genoten.

Alle senior PST-leden, van beginner tot semi-professional, konden meedoen aan dit gezellige en sportieve toernooi en het beloofde zomerweer bleef niet uit.
De spelers meldden zich rond 10 uur bij hun teamcaptain en bepaalden daarna, met een kopje koffie en een stukje taart in de hand, wie welke wedstrijd zou spelen.
Om 10.30 begonnen de wedstrijden. De spelers werden daarbij luidkeels aangemoedigd door hun teamgenoten langs de kant, al dan niet vergezeld van tactische aanwijzingen.
Er werden alleen dubbels gespeeld in wedstrijden van twee sets met eventueel een beslissende tiebreak tot tien. Na deuce volgde meteen het winnende punt.
Tussen de middag was er een simpele lunch voor alle deelnemers. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren werden de sportieve activiteiten afgesloten met een gezellige borrel – inclusief ‘competitieschotel’.

Oh ja, vind je ook leuk om ook eens mee te helpen bij de organisatie van een toernooi? Meld je dan bij de Toernooicommissie. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers!

Hieronder de teamindeling: