Inschrijven nieuwe lescyclus

Schrijf je nu in voor tennisles!

Begin juni start een nieuwe lesreeks en dat betekent dat er vanaf woensdagavond 23 april 19u00 ingeschreven kan worden De lessen van Cyclus 2 – 2014 zullen waarschijnlijk van start gaan in de week van maandag 2 juni 2014. Er zal geen les gegeven worden in de Zomervakantie.

De inschrijving gaat via de website www.cicgroup.nl/tennis/lessen. Je kiest dan voor ‘Tennisvereniging PST – Cyclus 2 – 2014’. Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten voor je onderaan bij het lesaanbod komt. Lees deze goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Let op: Lidmaatschap van PST is verplicht!

Jeugd  (t/m 15 jaar) schrijft zich niet in via de website van CIC Tennis. Zij kunnen zich aanmelden voor lessen door een mailtje te sturen naar: jeugd@tennisclubpst.nl