Jeugdtoernooi zaterdag 29 juni!

Op zaterdag 29 juni organiseert de jeugdcommissie weer een Jeugdtoernooi. Ben je tussen de 5 en 13 jaar oud en heb je tennisles, geef je dan snel op.  Het tennisniveau is niet van belang het gaat om een sportieve en gezellige tennisdag. Ook als je net een paar lessen hebt gehad, schrijf je gerust in! Kinderen van 5 tot en met 7/8 jaar spelen in de ochtend samen met een ouder mini tennis. Kinderen vanaf 8/9 jaar spelen in de middag dubbels op een heel veld. Deze kinderen spelen dit keer niet met een vast tennismaatje maar spelen iedere wedstrijd met iemand anders.  De kosten bedragen 7 euro p.p. (te betalen op de dag zelf) en je krijgt dan bonnen waarmee je bij Jos versnaperingen kan kopen.

Lijkt het je leuk? Stuur dan een mail aan lottezevenboom@gmail.com   Vermeld je naam, telefoonnummer, naam van de tennisleraar/-lerares, e-mailadres en leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Vraag je ook even of je vader/moeder een wedstrijd scheidsrechter wilt zijn?