Kantinebeheerders en barkeepers gezocht!

PST gaat de Swift-kantine intensiever gebruiken: dit is een van de conclusies uit het overleg van 20 november 2017 tussen delegaties van de besturen van Swift en PST.
PST heeft geen eigen clubhuis en is al jarenlang zoekende naar een oplossing. Het kan om nieuwbouw gaan, maar ook om verbouwing van de huidige kantine samen met Swift.
De twee besturen hebben hun wens tot nauwere samenwerking uitgesproken: het beheer van het veld, de afstemming van de agenda’s, en nu ook het gebruik en de inrichting van de kantine. In de komende maanden zullen Swift en PST hiertoe regelmatig bijeenkomen.
Maar geen bakkie leut voor ochtend-spelers zonder koffiezetters, en geen biertje ’s avonds zonder barkeeper! Dus: welke PST-leden willen minimaal twee keer in de maand achter de bar staan en zorgdragen voor de kantine? Het gaat om vrijwilligerswerk, op de maandag- en donderdagochtend van 10.30 uur tot 13.30 uur, de dinsdag- en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, en de zondagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur. De tijdstippen kunnen eventueel worden aangepast.
Er is behoefte aan, en ruimte voor allerlei mensen. Meld je bij de barcommissie van PST: Jan-Jurg Echtermeijer (06 11915200) of Jelle van der Wal (06 19045264).
Een barkeeper dient ouder dan 18 jaar te zijn.