Laddercompetitie

PST gaat vanaf deze zomer  weer van start met een vernieuwde PST-tennisladder! De huidige ladder-competitie komt daarmee te vervallen. De ladder is een leuke manier om wedstrijdervaring op te doen of juist wedstrijdritme te houden in de rustige maanden – ideaal voor de zomer dus. En het is een makkelijke manier om eens te spelen tegen leden waar je nog nooit eerder tegen gespeeld hebt. Werking van deze online-tennisladder gaat via www.tennisladder.eu. Je kunt deelnemen aan dubbels en singles.

De inloggegevens die naar elk PST-lid worden gestuurd, moet je goed bewaren. Deze inloggegevens heb je nodig om spelers uit te dagen, of een uitnodiging te accepteren en voor het invullen van de wedstrijduitslagen.

Je komt na het inloggen op de site van tennisladder en via de menuknop “informatie” kom je op je lid-gegevens pagina en hier kun je je wachtwoord wijzigen. Ook kun je hier de tennisladders aanvinken waar je in mee wilt spelen. Je kunt je speelniveau zelf wijzigen. Je kunt alleen spelers uitnodigen van jouw speelsterkte.

• Beginners & 1 -2 jaar ervaring: 7-8-9
  • Half gevorderd: 4-5-6
  • Gevorderd: 1-2-3

Vakantie of Blessure ? Je kunt bij “informatie” je deelname op non-actief zetten. Wij wensen je heel veel plezier met de ladderdeelname!