Mei 2018

Van het bestuur

• De invoering van de nieuwe privacyregels (AVG/ GDPR) is jullie vast niet ontgaan. Deze regels zijn ook op PST van toepassing. Het bestuur had hier zelf al over nagedacht en een beleid voor ontwikkeld, maar de cursus die Ingrid Rensema nu volgt (zij is binnen het bestuur de privacy-contactpersoon) heeft het inzicht opgeleverd dat daar nog wel wat aanscherpingen op gemaakt moeten worden. Daarnaast stelt de KNLTB zich op een ander standpunt dan verwacht op het moment van het schrijven van het beleid. De tennisbond vindt dat iedereen die lid is van PST, daarmee ook lid van de KNLTB. Dat betekent dat PST niet namens alle leden richting de KNLTB een standpunt in kan nemen over privacy. Dus als jij niet wil dat jouw gegevens door de KNLTB worden gedeeld met derden, dan moet je zelf actie ondernemen. Dat kan via dit Formulier van VerzetEind juni kunnen de leden het aangescherpte beleid terug zien op de website. Daar staat nu al het door onszelf opgestelde PST Privacy Beleid.
  • Omdat Erik d’Ailly voor langere tijd op reis gaat is het bestuur op zoek naar een nieuwe webredacteur. Die houdt de inhoud en vorm van website up-to-date en verzorgt de berichtgeving in woord en beeld op verzoek van het bestuur en op eigen initiatief. Enige kennis van WordPress komt daarbij van pas. Hij/zij krijgt desgewenst technische assistentie. Belangstelling? Meld je bij het bestuur, via info@tennisclubpst.nl.
  • De kantine is geopend en bemand op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Dan zijn ook de nieuwe KNLTB-pasjes af te halen. Zie de activiteitenkalender.

Bekijk de activiteitenkalender om het hele seizoen te zien.

De voorjaarscompetitie is al weer bijna afgelopen. Begin juni zijn de laatste wedstrijden, als er tenminste niets verplaatst hoeft te worden vanwege slecht weer. Na de competitie komen de banen 4 en 5 in het weekend weer volledig beschikbaar voor vrij spel. Kijk op de kalender.

Van de Toernooicommissie
Het Zomerweektoernooi komt er weer aan! Van 24 juni tot 30 juni gaan we een week lang samen tennissen. Tropische sferen bij PST. Lekker tennissen – dubbel of enkel of allebei. Ben je beginner? We hebben een speciale poule voor beginners waar het zonder meer is toegestaan om onderhands te serveren (dat mag zelfs op Wimbledon!). Kun je juist heel goed tennissen? Geef dat dan ook aan. Inschrijven kan tot 9 juni. Het inschrijfformulier staat op de website. Daarin kun je ook aangeven of je wil helpen. Meer info bij de Toernooicommissie.

Van de Jeugdcommissie
De turboweek van de jeugd was weer een groot succes. In de meivakantie deden 22 kinderen mee aan een groot tennisfeest. Elke dag trainen en wedstrijden spelen, maar ook veel leuke uitjes als apenkooien, jumpsquare, de bioscoop en bowlen. Hier een kleine impressie van de TurboWeek. Meer informatie. De volgende turboweek is in juli, maar zit helaas nu al weer helemaal vol.

Half juni verschijnt de volgende nieuwsbrief. Kopij en foto’s voor nieuwsbrief en website kunt u sturen naar info@tennisclubpst.nl.

www.tennisclubpst.nl