Najaarscompetitie begonnen!!

Voor het eerst in de PST-geschiedenis hebben er wel 3 teams gelijkertijd deelgenomen aan de KNLTB-najaarscompetitie op zondag 13 september. Doordat alle 3 de teams eerst ‘thuis’ speelden (bij ATC Kadoelen dus) en door support van PST’ ers langs de lijn, voelde het toch een beetje als een echte thuiswedstrijd.

Het Jeugd Mixteam heeft zich zeer kranig geweerd waar we heel trots op zijn!  De tegenstanders kwamen uit Oestgeest en waren een paar jaar ouder, maar onze meiden en jongens hebben fantastische ballen geslagen! Helaas zijn er geen wedstrijden gewonnen maar er waren wel een paar ‘close calls’ (o.a. meidendubbel met een 3e set 5-7). Goed gedaan! (Eindstand 0-5)

Ons Damesteam speelde tegen zeer ervaren andere dames (studenten van de VU) die al een paar jaar aan competities deelnemen. Dat was dus een beetje een ongelijke strijd en helaas konden ook zij geen winstpartij uit het vuur slepen. Toch gaven onze dames heel goed tegenstand. Deze wedstrijden duurde het langst van allemaal omdat de rally’s zo lang waren. (Eindstand 0-6)

Het Senior Mixteam speelde tegen de Drieban (nabij Enkhuizen) en deze tegenstander deed ook voor het eerst mee. De kop is er af voor ons Senior Mixteam want alle wedstrijden zijn voor PST in KNLTB-competitie winnend afgesloten. (Eindstand 5-0)