Nieuwe lescyclus

De banen zijn weer geopend en dat betekend dat er weer ingeschreven kan worden voor een nieuwe lescyclus (Cyclus 1 van 2013). De lessen zullen van start gaan in de week van maandag 3 juni 2013. Er zal geen les gegeven worden in de zomervakantie. De maandaglessen starten op maandag 10 juni vanwege uitloop van de lopende cyclus.

Vanaf Woensdag 15 mei 2013 om 13u00 is het mogelijk om in te schrijven. De lessen komen al eerder online te staan, maar staan dan nog niet open om in te schrijven. Je zult zien dat alle groepen vol zitten en staan dus op beschikbare plekken “0 van 0”.

De inschrijving van de Senioren
De inschrijving gaat via de website www.cicgroup.nl/tennis/lessen. Je kiest dan voor ‘Tennisvereniging PST – Cyclus 1 – 2013’. Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten voor je onderaan bij het lesaanbod komt. Lees deze goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

LET OP!
Lidmaatschap is verplicht!

Er zijn weer verschillende groepen. Hieronder vind je de uitleg van de speelsterktes (houd je ook aan deze speelsterktes!):

• Beginners: Dit is voor deelnemers met 0-4 seizoenen tenniservaring (speelsterkte 9)
  • Half-gevorderd: Dit is voor deelnemers met 5-8 seizoenen tenniservaring (speelsterkte 8)
  • Gevorderd: Dit is voor deelnemers met meer dan 8 seizoenen tenniservaring (speelsterkte 7 of sterker)

1 seizoen staat voor 1 cyclus les (dus 13 lessen).

LET OP! Inschrijven als groep is niet mogelijk. Iedereen dient zich zelf in te schrijven via de inschrijfpagina.

De inschrijving van de jeugd
De jeugd schrijft niet in via de website. Er wordt contact opgenomen met de kinderen die al les hebben. Dit betreft ook eventuele wijzigingen op verzoek van de vereniging. Kinderen die nog geen les volgen, maar dit wel willen, kunnen contact opnemen met Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl. Hij zorgt er dan voor dat deze kinderen op de wachtlijst komen. Houd er wel rekening mee dat de kinderen door de lengte van de wachtlijst niet op korte termijn geplaatst kunnen worden. Mochten er nog vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met ons op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406.
officialtennisacademy

Zondagmorgen lessen Jeugd
Onze eigen Maria Alves verzorgt ook lessen elke zondagmorgen voor jeugd uit de buurt. Voor meer informatie kijk bij Activiteiten – Lessen.