Onvergetelijk wintertoernooi!

Ons allerlaatste toernooi op onze oude velden was een onvergetelijk en gedenkwaardig toernooi! Onvergetelijk omdat iedereen die er aan mee deed de dagen erna nog spierpijn had vanwege het sneeuwruimen en gedenkwaardig omdat als dit niet bijdraagt tot buurtcohesie wat dan wel? Zelfs de buurtregisseur van de politie die een kijkje kwam nemen was diep onder de indruk van ons doorzettingsvermogen! (Dat wij zout ten behoeve van de brug ´leenden´, was hij iets minder van gecharmeerd – maar ook dat mocht de pret niet drukken..).

Toen wij allemaal s´ochtends verzamelden om lekker een potje te tennissen, sloeg de schrik om ons hart! Het was één witte zee die ook nog eens vastgevroren was. Maar door met z´n allen de schouders eronder te zetten kon na ruim twee uur noeste arbeid op het Center Court zowaar gespeeld worden! Nog een uur later was ook de Graveyard klaar voor gebruik. Ook dankzij Jos die weer goed voor de inwendige mens zorgde, kon de strijd om de felbegeerde boekenbon dus toch losbarstten.

Nadat ieder 4 wedstrijden had gespeeld, ging de finale tussen Age Jan / Paul tegen Roy / Tom. Na een leuke finale gingen Age Jan en Paul er met de boekenbon vandoor. De zware maar ontzettend leuke dag werd afgesloten met het eten van welverdiende pizza´s. Het afscheid nemen van de oude velden was op deze niet voorziene manier wel heel bijzonder… Voor een impressie van deze onvergetelijke dag check het foto-archief!