Open clubtoernooi dubbel

Het is weer tijd voor een PST toernooi en wel op zondag 23 september! Ditmaal gaan we als experiment een ander concept toepassen. Het belangrijkste verschil is dat het toernooi alleen open staat voor tweetallen. Elk koppel zal gedurende het gehele toernooi samen spelen. Het is dus van belang dat je alle partijen kunt spelen. Van tevoren worden de speeltijden bekend gemaakt.
 
We beginnen ’s ochtends om 11 uur, sharp, dat betekent dat iedere deelnemer om 10.45 aanwezig moet zijn, eerder mag ook.De speeltijd per partij is ca 25 minuten [afhankelijk van het aantal deelnemers] en ieder koppel speelt 4 partijen. Om zo rond 18.30 klaar [incl. finale] te zijn kunnen er max 32 personen zich inschrijven om mee te doen aan het toernooi.
 
Uiteraard sluiten we weer af met een gezamenlijke maaltijd waarvoor iedereen zich mag inschrijven. Voor mee-eten vragen we wel € 10 per persoon. Dit is incl. wijn bij de maaltijd.
 
Schrijf je op tijd in, de deadline is donderdag 20 september of het moment dat er 16 koppels zich hebben opgegeven. Opgeven bij Laura of Geke: lbremmers@hotmail.com of info@gekelensink.nl