Open Inloop

Hierboven een impressie van de Open Inloop met Eten van 26 januari 2018.

De bedoeling achter de Open Inloop is om zoveel mogelijk leden te laten tennissen met elkaar, ongeacht hun niveau of het ontbreken van een vaste tegenspeler. De leden bepalen zelf met wie ze spelen. Nieuw bij PST? Beetje veldvrees? Kom dan vooral, er is geen makkelijker manier om de vereniging te leren kennen en een balletje te slaan.
De reguliere avond voor de Open Inloop is elke eerste vrijdag van de maand, maar soms moeten we hier van afwijken. Voor de extra gezelligheid is de bar geopend en op sommige vrijdagen kun je een hapje mee-eten tegen een kleine vergoeding. De opbrengsten zullen we besteden aan onze eigen PST kantine.

Op de Open Inloop-avonden kunnen de KNLTB-ledenpassen voor 2018 worden opgehaald.

Wil je weten welke PST Clubavonden er zijn, en wanneer deze plaatsvinden?
Zie het overzicht en de kalender.