Openingstoernooi nieuwe velden

Op zaterdag 22 juni vond ons openingstoernooi van de nieuwe velden plaats. Met meer dan 50 deelnemers, waaronder veel nieuwe leden, was het – ondanks het regenachtige weer – een groot succes. Iedereen speelde 5 ronden van een half uur met wisselende partners én tegenstanders volgens een strak schema. Jos en Raoel zorgden weer prima voor de inwendige mens. Tegen een uur of 6 was bekend welke 16 deelnemers doorgingen naar de kwartfinales. Na een harde, maar sportieve strijd was duidelijk welke deelnemers naar de halve finale doorgingen: Harrie en Andreas vs Joyce en Lotte en op baan 2 Tom en Alexander vs Denijs en Maarten. Met veel belangstelling – veelal met het bord op schoot en biertje in de hand – werden deze halve finales bekeken. Na deze zinderende halve finales was tegen 19.30 uur bekend wie er in de finale stonden: Joyce en Lotte vs Maarten en Denijs. Een mannen,- tegen een vrouwendubbel dus. We zullen de uitslag voor de gemoedstoestand van de heren maar achterwege laten maar de dames hebben de eerste prijs (de felbegeerde boekenbon én een fles wijn) overtuigend in de wacht gesleept. Voor een indruk, check het foto-archief.
PST Zomertoernooi 579Al met al was het een zeer geslaagde dag, ondanks het weer en wij kijken uit naar het volgende PST-toernooi. Overigens hebben we nu een heuse toernooicommissie (Tom, Denijs en Ien) die de organisatie van dit volgende toernooi (medio september) op zich zal gaan nemen. Hierbij nogmaals een oproep dat we ook enthousiastelingen zoeken om plaats te nemen in de technische commissie. Meer info? Stuur een mailtje naar: info@tennisclubpst.nl

Tot slot willen we iedereen er ook nog op wijzen dat op zaterdag 29 juni de Jeugdcommissie weer een toernooi organiseert voor onze jongste leden. Veel support langs de lijn vinden de kids natuurlijk hartstikke leuk en Jos zorgt ervoor dat de koffie klaarstaat (en het bier ook). Daarnaast hebben we dit zomerseizoen ook weer elke vrijdagavond Open Inloopavonden, wij hopen dat zoveel mogelijk leden gezellig een balletje komen slaan – we hebben tenslotte niet voor niets nu de beschikking over 4 banen!