Petitie: help ATC Sloterplas

Onze collega tennisvereniging ATC Sloterplas wordt bedreigd in haar voortbestaan. De eigenaren van het tennispark hebben besloten om de huurovereenkomst niet te verlengen met het oog op toekomstige projectontwikkeling. ATC Sloterplas is daarom dringend op zoek naar alternatieven en is hierover in gesprek met de gemeente.

Om de gesprekken met de gemeente een impuls te geven is een petitie gestart.

Op 18 maart 2021 staat een gesprek gepland met wethouder Simone Kukenheim van de gemeente Amsterdam, Henk Stokhoff van de KNLTB en Hugo Hilgers van het bestuur van ATC Sloterplas Voorafgaand aan dit gesprek wil de Actiegroep ATC Sloterplas tijdens een ludieke actie bij de Stopera de petitie aanbieden aan de wethouder.

Hulp vanuit de collega tennisverenigingen is welkom! Je kunt die hulp aan ACT Sloterplas bieden door de petitie te ondertekenen.