PST wint eerste World Tour Oranje

TenniskidsHet PST team oranje in de leeftijd van 9 en 10 jaar heeft een fantastische prestatie geleverd! Vrijdag 2 oktober jl. hebben zij hun eerste competitie gespeeld uit tegen TV Elzenhagen, TV Naarden en TV Blaricum. Het was super spannend! Waanzinnige rally’s en sportieve wedstrijden met als winnaar PST Oranje. Op naar Blaricum op 30 oktober a.s. voor de volgende competitiemiddag. Hieronder een verslag van ons jeugd oranje teamlid Tudor Vlahu:

Ik vond het super leuk om wedstrijden te spelen! We wilden allemaal heel graag winnen.

En ik voelde me heel goed toen ik won. En niet goed toen ik verloor. Bij de prijs uitreiking was het superspannend. En we hebben gewonnen!!! Ik verheug me op de volgende wedstrijden.

Team oranje veel plezier 30 oktober a.s. en zet hem op!

De jeugdcommissie PST.

2015-10-02 18.51.28

Bekijk hier meer foto’s : http://tennisclubpst.nl/archief-2015/nggallery/album-2015/oranje-world-tour-2-oktober-2015