Tennisnetten

Om te kunnen tennissen heb je sleutels nodig voor toegang tot het park en om de netten van hun slot te ontdoen. Deze sleutels kun je na achterlaten van je lidmaatschapspasje, afhalen bij café Smit & Voogt. Aan de sleutelbos hangt ook een sleutel die je toegang geeft tot de kleedkamers en de toiletten. Wie als laatste het veld verlaat, overdag of ’s avonds, controleert of alle netten goed opgeborgen zijn.

Als Swift speelt, kun je tennissen op de banen 4 en 5, maar dan moet je drie netten dwars opstellen tussen baan 3 en 4, zodat er zo weinig mogelijk hinder is door wegrollende ballen. Zie de plattegrond hieronder.

Omdat wij het veld delen met andere gebruikers vragen wij je om de netten na gebruik weer op slot te zetten op de plaatsen zoals aangegeven op de plattegrond hieronder. Die plaatsen zijn zo gekozen dat een afscheiding te maken is zonder een lopende korfbalwedstrijd te verstoren.

De sloten zijn duur. Laat ze dus niet in het zand liggen en doe de klepjes over de sleutelgaten om slijtage door regen en zand te voorkomen.