September Activiteiten Jeugd

Er zit weer het een en ander op: op 13 september zijn we met een aantal jeugdleden naar de Ziggo Dome afgereisd om de mannen van het Nederlandse Davis Cup Team aan te moedigen. Zij speelden een zware dubbelpartij tegen de kersverse US open winnaar Marin Cilic en zijn partner Draganja. De partij ging verloren, maar dat lag zeker niet aan onze enthousiaste support.

Een week later was op 21 september ons eigen unieke jeugdtoernooi. Nooit eerder speelden op 1 dag 50 PST-jeugd-leden een toernooi. En nooit eerder vielen alle Grand Slams op dezelfde dag, laat staan op onze eigen grasmat aan de Parklaan. Het was een gezellige dag met spanning, goed tennis, een voetbalklassieker op tv en natuurlijk kroketten, tosti’s en zakjes snoep.

In de ochtend wonnen de broers Lodeis en Caelis het ouder-kind-toernooi en Nina de 3/4 poule. De Grand Slam-titels werden in de middag als volgt verdeeld: Us Open is gewonnen door Tim, Australian open is gewonnen door Arik, Wimbledon ging naar Hendrik en Roland Garros werd het toernooi van Lode.

De foto’s van het toernooi en het Davis Cup uitje zijn nu hier te bekijken op de website.

IMGP9721