Sinterklaas bij PST

Het Pieten Sinterklaastoernooi was een groot succes!

Wat een verrassing en wat een eer! Sinterklaas kwam op 25 november in een speedboot met hoge snelheid naar PST geracet. Ondertussen werd hij vanaf de kant luid toegezongen door 35 kinderen. Soepel sprong hij van boord met in zijn kielzog 8 enthousiaste sportpieten.

Binnen werden alle kinderen één voor één naar voren geroepen. Wat weet de Sint toch veel! Van ieder kind kon hij een leuke anekdote vertellen. Een ding is zeker, onze jeugdleden blijken niet alleen sportief maar ook muzikaal! Van piano tot basgitaar, van cello tot keyboard en ook hebben we heel veel goede zangers onder ons.

Na het uitpakken van de cadeaus, de warme chocolademelk met slagroom, het uitzwaaien van Sinterklaas, werden de kinderen verdeeld in twee teams. Een Pieten- en een Sinterklaasteam. De tennisstrijd kon beginnen! Er werd goed gespeeld en de spanning steeg. Het schoorstenenspel moest de doorslag geven. Met een nipte voorsprong weet het Pietenteam 3 tennisballen meer in de schoorsteen te werpen.

Om half 5 was het dan echt afgelopen. Moe en voldaan vertrok iedereen naar huis. Het was een supergezellig toernooi. Dank voor jullie sportieve, vrolijke en enthousiaste deelname!