Sponsors van PST

Op de hoek van de Plantage Middenlaan/Parklaan en al jaren ons vaste PST sleuteladres. Smit & Voogt is een van de hartelijkste en sfeervolste buurtcafé’s van Amsterdam! Wist je dat je bij Bas en Wouter ook heerlijk kunt eten?

Café Smit & Voogt was door de lock-down geheel gesloten. Door funderingsproblemen moeten zij dit najaar ook nog eens verbouwen. Zij zijn daarom een crowd-funding actie gestart en PST-leden kunnen daarbij helpen. Voor meer informatie check de website van Smit & Voogt.

Al ruim 25 jaar zit op de Oostenburgergracht een van de gezelligste kapsalons van Amsterdam voor het hele gezin. Wist je dat Tanja en haar team ook specialist zijn in pruiken en haarwerken?

De locaties op de Plantage Middenlaan en Plantage Kerklaan zijn huiselijke huiswerkplekken waar jongeren in het voortgezet onderwijs zich prettig voelen terwijl zij professionele begeleiding krijgen. Wist je dat Dees ook kinder/jeugd coaching aanbiedt?

Niet gevestigd in onze buurt (Burgemeester Roëllstraat in West) maar wel een specialist in racketsports. Wist je dat je op vertoon van de PST-ledenpas korting krijgt?

Bij de Oosterkerk – in weer en wind – kun je zes dagen per week (dinsdag t/m zondag) de bloemenkraam van Rinus vinden. Wist je dat Rinus ook een winkel heeft bij de ingang van de Vomar op de hoek Czaar Peterstraat?

Heeft locaties door heel Nederland waaronder in onze eigen buurt: SportCity (Waterloopplein) en Fit for Free (Valkenburgerstraat). Wist je dat je op vertoon van de PST-ledenpas korting krijgt?