Tennis Turbo in de Herfstvakantie

Voor alle leden die graag een paar dagen achter elkaar intensief tennislessen willen volgen en/of zich optimaal willen voorbereiden op het komend Halloween clubtoernooi, bieden wij in samenwerking met CIC en Fysiopraktijk de Kadijk een Herfst Tennis Turbo Week aan. Er zal beperkt plek zijn dus als je wilt meedoen, wees er dan snel bij!

In de herfstvakantie zal op maandag 17 oktober, dinsdag 18 oktober, woensdag 19 oktober (onder voorbehoud) en donderdag 20 oktober een intensieve trainingsweek plaatsvinden die bedoeld is voor enthousiaste en fanatieke tennissers. Je traint elke avond 1,5 uur en de training zal bestaan uit naast tennis, ook conditietraining en blessurepreventie. Tijdstip van starten is steeds om 19.00 uur of 20.30 uur.

De kosten voor deze trainingen zijn EUR 55,00 pp. In totaal is er voor maximaal 16 deelnemers (ieder blok 8 deelnemers op 2 banen) plaats. Vanzelfsprekend wordt je ingedeeld aan de hand van je speelsterkte, dus je kunt zowel om 19u00 als 20u30 worden ingedeeld!

De inschrijving voor de Herfst Tennis Turbo Week is al geopend. Aanmelden kan door een email te sturen naar harold@cicgroup.nl Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-2709740)