Tennislessen

*** S E N I O R E N ***

Begin januari 2019 start een nieuwe lesreeks voor volwassenen. Wil je mee doen aan deze reeks? Lees de informatie goed door en reageer snel. Inschrijven kon t/m vrijdag 30 november 2018, maar als je nog interesse hebt heeft het zeker zin om dat alsnog kenbaar te maken.

Let op! De lessen zijn alleen toegankelijk voor PST-leden.
Let op! Actieve leden hebben voorrang voor een lesplek. Mocht je nog niet hebben aangegeven welke bijdrage je denkt te kunnen leveren aan de club dan dien je dat deze keer te doen. Dit is in het kader van “Actieve leden doen iets terug voor de club” (zie hiervoor de Nieuwbrief van juli 2018). Leden die dit al hebben gedaan bij aanmelding van de lopende reeks hoeven dit niet meer te doen.

Lesdagen/tijden:

Op de volgende dagen/tijden worden er lessen aangeboden
– Maandag 18.00-22.00 uur
– Dinsdag 19.00-22.00 uur
– Woensdag 9.30-12.30 uur en 18.00-22.00
– Donderdag 18.00-22.00 uur
– Vrijdag 14.00-16.00 uur
– Zondag 17.00-19.00 uur en 20.00-22.00 uur.

Let op! Dit zijn de lesdagen/tijden voor de volwassenen.

Priveles:
Er zijn ook mogelijkheden om privé-les te nemen (een of meerdere lessen). Neem ook hiervoor contact op met Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406).

Lesgeld:
Het betreft een reeks van 13 lessen voor EUR 135,00 pp. Er is geen les in de Voorjaarsvakantie. Normaal gesproken zal de laatste les van de reeks eind maart/begin april zijn.

Aanmelden:
Je kunt je inschrijven met een mail naar Harold Siekmann. Of bel hem op 06-27097406.

Wat moet je opgeven in de mail?
* je naam en geboortedatum
* drie voorkeursdagen- en tijden
* groep of tennismaatje waar je graag mee wilt blijven lessen (dienen zichzelf ook op te geven!)
* nivo / tenniservaring
* welke bijdrage je kunt leveren aan de club

We kunnen niet garanderen dat je bij je vaste tennismaatje of groep kunt blijven tennissen, maar we proberen er wel rekening mee te houden. Doel van deze opzet van inschrijven is om zoveel mogelijk leden op hetzelfde tennisniveau les te geven. Dit is prettiger voor iedereen. Je komt niet meer terecht in een groep waar je te weinig uitdaging krijgt, maar andersom ook niet meer in een groep waar je moeilijk mee kunt komen.

Wanneer krijg je bericht over plaatsing?

Vrijdag 30 november as sluit de inschrijving. Gestreefd wordt om iedereen voor de Kerst te informeren over de indeling. Mocht je niet geplaatst kunnen worden dan kom je op een reservelijst terecht. Uiteraard krijg je hier ook bericht over.

Wanneer krijg je bericht over je plaatsing?

Vragen, opmerkingen of feedback?
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kan je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406).

*** J U N I O R E N ***

Turbo Weken Jeugd in de meivakantie  en zomervakantie 2018
Na het succes van afgelopen zomer wordt er in de tweede week van de meivakantie (7-10 mei 2018) weer een Turbo Week georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De week staat onder leiding van Joyce Koster.
Tijdens de Turbo Week wordt er veel getennist en andere leuke activiteiten gedaan. Afgelopen zomer werd een bezoek gebracht aan een trampolinehal, een bioscoop en Powerzone. Tussendoor moet er uiteraard ook gegeten worden, dus is een gezamenlijke lunch ook een van de onderdelen van de week.
De Turbo Week heeft een dagvullend programma. Dat betekent dat je ’s ochtends om 9.00 uur verwacht wordt en aan het eind van de middag om 17.00 uur weer naar huis gaat. Na een vermoeiende dag slaap je gewoon lekker thuis in je eigen bed.
De bijdrage voor de Turbo Week bedraagt 209 euro per deelnemer.
Aanmelden kan door een email te sturen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl).
Er is plek voor 20-25 kinderen dus wees er snel bij. Voor vragen neem contact op met Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl of 06 27097406) of schiet Joyce aan op de baan.
Let op! In de eerste week van de zomervakantie (23 t/m 26 juli 2018) wordt er ook een Turbo Week georganiseerd. Aanmelden vanaf januari.

Reguliere lessen Junioren
Ook voor de jeugd werkt PST samen met CIC Tennis Academy, het zelfde principe als bij senioren. Er wordt alleen contact opgenomen door de Jeugdcommissie met de kinderen die al les volgen (dit betreft ook wijzigingen op verzoek van de vereniging) en kinderen die gestopt zijn met lessen en weer willen beginnen of nieuwe jeugdleden kunnen contact opnemen met: jeugd@tennisclubpst.nl

Zondagochtendtrainingen
Naast de lessen die CIC verzorgt voor jeugd biedt ook onze eigen Maria Alves op zondagochtend training aan voor kinderen. Deze trainingen zijn geen lessen als zodanig, meer onder begeleiding kennis maken met tennis d.m.v. verschillende oefeningen. De training worden gegeven in twee cyclussen: September – December en Januari – Juli ex. schoolvakanties. Ook voor haar trainingen kun je je niet inschrijven, er wordt door de jeugdcommissie contact opgenomen met kinderen die al een training bij Maria volgen.

Kinderen die nog geen lessen volgen maar dat wel willen, kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen door zich aan te melden via het inschrijfformulier te vinden onder ‘lid worden’.  Houdt er wel rekening mee dat de kinderen door de lengte van de wachtlijst niet op korte termijn geplaatst kunnen worden. Wanneer er een plek beschikbaar komt in een bepaalde leeftijdscategorie bij CIC of Maria Alves op de zondagochtend dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst daarvoor benaderd door de Jeugdcommissie (jeugd@tennisclubpst.nl)

Let op: ook voor jeugd geldt dat je lid moet zijn van PST om ook lessen of trainingen te kunnen volgen.

Er wordt les gegeven op de volgende dagen/tijdstippen:
Maandag van 16.00-19.00 uur
Dinsdag van 16.00-19.00 uur