Voorjaarstoernooi 7 juni – nog enkele plekken

Heb je je al ingeschreven voor het voorjaarstoernooi? Het kan nog! Er zijn een paar plekken beschikbaar. Vul het formulier op de website in (wel even inloggen) en maak een tientje over aan PST. Je krijgt per mail een bevestiging van je inschrijving. Kijk hier voor meer info, het inschrijfformulier en de mooie aankondiging. Tijdens het toernooi kunnen ook de KNLTB-ledenpassen opgehaald worden.

Niet meespelen, maar ’s avonds wel mee-eten?
Dat kan voor 10 euro. We hebben extra borden en vinden het gezellig als je komt. Geef bij de opmerkingen op het formulier duidelijk aan dat je alleen komt eten. Ook is het mogelijk voor meespelende leden om één introducé mee te nemen naar het diner. Voor slechts 10 euro! Als je een introducé meeneemt, geef dat aan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier en betaal niet alleen voor jezelf, maar ook voor je introducé.