Wijziging bestuurssamenstelling

Eind Juli verlaat Heleen ons bestuur. Heleen had een spilfunctie en heeft dat uitgevoerd met een mooie combinatie van gezond verstand en betrokkenheid. We willen haar ontzettend bedanken voor alles wat zij heeft gedaan voor onze vereniging!

Het bestuurd heeft Cindy gevraagd als opvolger. Zij wordt dan de nieuwe secretaris. Zij is een nieuw lid en zeer ervaren met het werken in teamverband. Wij hebben er veel vertrouwen in. Bij de volgende bijzondere of algemene ledenvergadering zal het bestuur de leden vragen haar voordracht te bevestigen. Uiteraard mogen dan ook andere kandidaten voor deze positite worden voorgedragen.

Wij gaan nu het jaarlijks zomerreces in en wel tot maandag 20 augustus. Als er vragen zijn, stuur ze naar ons infoadres: info@tennisclubpst.nl
Wij wensen een ieder een fijne zomervakantie toe!