Zomer Turbo Tennis Week 2019

Maandag 15 tot en met donderdag 18 juli 2019

Voor alle senior-leden die deze zomervakantie (deels) thuis blijven en graag tennislessen willen volgen, actief bezig willen blijven en/of zich optimaal willen voorbereiden op toernooien en/of competities biedt PST in samenwerking met CIC een Zomer Tennis Turbo Week aan. Er is beperkt plek dus als je wilt meedoen, wees er dan snel bij. Van maandag 15 t/m donderdag 18 juli zal de Zomer Tennis Turbo Week zijn onder leiding van Ruud.

Deze intensieve trainingsweek is een trainingsweek die bedoeld is voor de enthousiaste en fanatieke tennissers. In deze week train je 4 keer in een training van anderhalf uur. Er zal gewerkt worden in twee groepen. Tijdstip van starten is steeds om 19u00 of om 20u30. De kosten voor deze week zijn EUR 60,00 pp. In totaal is er voor 16-18 deelnemers plaats (ieder blok 8-9 deelnemers op 2 banen). Vanzelfsprekend vindt indeling plaats aan de hand van speelsterkte, dus je kunt zowel om 19u00 als 20u30 worden ingedeeld! Er is gekozen om dit jaar 4 dagen aan te bieden, omdat voorgaande edities bleek dat de opkomst aan het eind van de week minder werd mede door vermoeidheid. Bovendien kan de vrijdag benut worden als inhaalmoment mocht een training door slecht weer niet zijn doorgegaan.

Aanmelden kan door een email te sturen naar Harold via harold@cicgroup.nl Graag naam, geboortedatum, speelsterkte/tenniservaring en mobiel nummer vermelden.

Afhankelijk van de belangstelling overwegen we ook om zo’n zelfde Turbo Week te laten plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie.