ZomerWeekToernooi 2017

Het ZomerWeekToernooi zit erop en het was een groot succes. We kunnen zelfs melden dat dit het eerste toernooi is waar geen geld bij hoefde. Sterker: het leverde voor het nieuwe clubhuis de lieve som van duizend euro op. Alle bijdragers van harte bedankt!
Op de slotdag werd het gelukkig net op tijd droog en het programma verliep zonder vertraging. De ene na de andere finalepartij ontrolde zich, stuk voor stuk krakers van wedstrijden.
Bij de prijsuitreiking voor de jeugd kreeg iedereen een medaille. Tommy won natuurlijk de prijs voor de mooiste en lekkerste taart. Marcel stak de bbq aan en de tennissers smulden ervan. De toernooi-winnaars werden gehuldigd en kregen een fles bubbels. De kinderen trokken een voor een de winnende nummers in de loterij die onze gulle sponsors mogelijk hadden gemaakt. En wie won er die schitterende Spar-fiets? Casper natuurlijk! Begeleid door een sliert joelende kinderen reed hij zijn ererondje over de tennisbaan.
De nacht viel over de binnenstad en wij telden wij onze zegeningen. Dat we lid zijn van zo’n geweldige vereniging, met zoveel leden die de handen uit de mouwen steken en samen een super-geslaagd ZomerWeekToernooi in elkaar hebben gezet. Iedereen bedankt!
Uitslagen, dagverslagen, je vindt alles op de ZWT-pagina.