Zondag 8 maart Jeugd Wintertoernooi 2015

De jeugdcommissie nodigt je van harte uit deel te nemen aan ons Wintertoernooi! Dus geef je snel op via jeugd@tennisclubpst.nl!

Voor alle jeugdleden van 5 tot en met 15 jaar organiseert de jeugdcommissie een superleuk, gezellig, leerzaam maar bovenal sportief tennistoernooi.  Voor de jeugdleden vanaf 5 tot en met 7/8 jaar vindt in de ochtend een ouder-kind mini tennistoernooi plaats. De jeugdleden van 8/9  tot en met 15 jaar spelen in de middag dubbels. Joyce, Maria en Ruud delen de poules in zodat je tegen leden speelt met ongeveer hetzelfde niveau. Zoals jullie van ons gewend zijn krijgen jullie bonnen waarmee je bij Jos lekkere versnaperingen kan bestellen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 1 maart 2015 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam, de naam van de tennisleraar/-lerares en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen op een gezellig en sportief toernooi. Tot 8 maart!

Lotte, Guido, Sigrid, Jolanda, Rene, Casper, Alice, Joyce, Maria en Ruud

Jeugdcommissie PST